Cautare

14952 de rezultate pentru "caziere juridic brasov in anul 2007" (8.70 secunde)
În prezent, exista 170 mp/1.000 locuitori, dar în cinci ani vom ajunge la 645 mp/1.000 de locuitori.
Senatul a adoptat Ordonanta de urgenta privind infiintarea, organizarea si functionarea Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, al carui rol este de a asigura promovarea in tara si in strainatate a produselor traditionale si care va avea sediul in Brasov.
Asta vor obtine intreprinzatorii care se vor inscrie in programul national pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit. Daca in editiile de saptamana trecuta ale cotidianului nostru va prezentam pe scurt acest program, azi puteti citi caracteristicile, in detaliu.
Cei mai multi romani care au plecat in vacanta de 1 Mai au ales sa-si petreaca zilele libere pe litoralul si in statiunile montane romanesti, numarul turistiilor fiind cu 25% mai mare decat anul trecut.
Episodul 1", din care puteti citi cateva fragmente in continuare. ... Lista cu oamenii aflati in slujba lui SOV este impresionanta, la fel ca si sumele pe care s-au vandut jurnalistii care ne tin zilnic lectii de morala la televizor.
Craiova, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Galati sunt vazute intr-un studiu de specialitate ca orase care pot atrage fonduri structurale UE prin crearea zonelor metropolitane.
Cei doi spun ca au fost amenintati cu moartea de afaceristul craiovean • Ei au depus ieri o plingere penala, solicitind trimiterea in judecata a lui Adrian Mititelu pentru savirsirea infractiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice Primarul Antonie Solomon si viceprimarul Gheorghe Nedelescu au depus ieri, la Parchetul de pe linga Judecatoria Craiova, o plingere penala impotriva controversatului om de afaceri craiovean Adrian Mititelu.
Vadim Tudor arunca in aer PPRM. Dupa ce acum aproape trei luni l-a instalat in locul sau pe Corneliu Ciontu, acum s-a razgindit si il da jos pe acesta din functia de presedinte al partidului. Cele doua tabere din razboiul fratricid declansat in PPRM au dreptate intr-un singur punct:
Decanul Facultatii de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Oradea, pesedista Lia Pop, sustine ca organizatia politica al carei membru este isi propune, in cazul in care va ajunge la guvernare, doua proiecte ambitioase pe sanatate si justitie.
PSD si PDL au nominalizat oamenii pe care ii sustin pentru preluarea functiilor de conducere in institutiile deconcentrate, insa numirea oficiala a acestora mai dureaza.
Am foarte mari dubii ca la nivelul Parlamentului, OUG 61/2009, care da peste cap intreaga logica a sistemului juridic, are sanse de succes", a spus liderul PSD.
Mediafax informeaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, propune, intr-o postare pe blogul personal, o alianta politica, inregistrata juridic, intre PSD si ACD (PNL+PC), care sa inceapa sa functioneze la nivel politic si parlamentar imediat dupa inscriere si la nivel local in termen de maxim 3 luni.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Uniunea Social Liberala critica hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti cu privire la referedumul pentru Legea Capitalei, adoptata in sedinta de miercuri, si invoca eventualitatea boicotarii acestuia, daca bucurestenii vor trebui sa raspunda la 7 intrebari aberante.
Un raport cu motivele suspendarii presedintelui Basescu, in lucru la departamentul juridic din PSD Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport care va contine toate motivele legale care pot sta la baza suspendarii presedintelui, a anuntat luni secretarul Consiliului National al partidului, Codrin Stefanescu.
Treisprezece case internationale de avocatura au depus scrisori de intentie pentru a deveni consultantul juridic al Fondului Proprietatea, mecanismul gasit de Guvern pentru despagubirea fostilor proprietari, se arata intr-un comunicat al Fondului. "Speram ca vom reusi sa alegem consultantul juridic pana la sfarsitul lui martie, conform calendarului initial.
Numarul dosarelor inregistrate pe rolul instantelor creste in fiecare an, nu neaparat cu motiv.
Numarul dosarelor inregistrate pe rolul instantelor creste in fiecare an, nu neaparat cu motiv.
Poiana Brasov ocupa primul loc intr-un top al celor mai ieftine 14 destinatii de schi, pretul pentru serviciile de schi, mancare si bautura pentru o saptamana fiind putin peste 200 de lire sterline, potrivit publicatiei The Daily Telegraph, care citeaza un studiu al Postei Britanice.
google-analytics.com